Kom je bij ons werken?

meer

De sfeer bij ons

Samen kunnen we het

Samenwerken

We zijn een jonge, dynamische organisatie waar oprechte aandacht voor medewerkers en cliënten voorop staat. We geloven in een wijkgerichte aanpak van ondersteuning zodat we ook daadwerkelijk waarde kunnen toevoegen en het verschil kunnen maken. Een fijne en uitdagende werkplek voor medewerkers die dit gedachtengoed ondersteunen. Zo zorgen we er voor dat onze cliënten de ondersteuning ontvangen die zij nodig hebben.

We vinden het belangrijk om snel te kunnen schakelen wanneer medewerkers vragen of onduidelijkheden hebben; een toegankelijke organisatie met korte lijnen dus! Natuurlijk zijn wij niet perfect: we vinden het leuk en belangrijk om goed te luisteren naar verbetermogelijkheden; eigen inbreng wordt erg gewaardeerd.

Werken bij AtHomeFirst is jezelf ontwikkelen in een veilige haven en je verbonden voelen met de mensen om je heen. Het is een plek waar je de aandacht voor elkaar en waardering voor het werk oprecht kunt ervaren. Samen kunnen we het.

Herken jij je in onze waarden en onze werkwijze? Maak dan een afspraak en kom  eens langs om zelf de sfeer bij ons te proeven!

Als ambulant begeleider ondersteun je klanten om weer zo zelfredzaam mogelijk te zijn in het dagelijks leven. Wil je weten of deze functie bij jou past? We nemen je graag mee in hoe een dag er als ambulant begeleider uitziet bij AtHomeFirst. 

Verschil maken

Bij AtHomeFirst staan we voor kwaliteit en echte aandacht voor mensen. Dit brengen wij in de praktijk door betrokken, persoonlijk en professioneel te werk te gaan. Je bent voor ons niet één uit duizenden. Iedere medewerker is van toegevoegde waarde en van essentieel belang voor onze cliënten. Om dit te kunnen garanderen besteden wij aandacht aan de manier waarop wij jou begeleiden in het werk dat je bij de cliënten gaat verrichten. 

Bekijk al onze

Vacatures

Medewerkersverhalen

Melissa is sinds 2 jaar de thuisbegeleider van Jonathan. Ze helpt hem bij het overwinnen van zijn problemen en ondersteunt hem bij het aanbrengen van structuur in zijn dagelijks leven en administratie. De begeleider-cliënt relatie is open en eerlijk. Jonathan vertelt: “Het duurt even voordat ik me echt veilig en op me gemak voel bij iemand. Na een aantal weken is er een vertrouwensband ontstaan waardoor ik open en eerlijk kan zijn over mijn problematiek en de overige dingen waar ik tegenaan loop in het dagelijks leven.”

Melissa en haar cliënt Jonathan - .
Melissa en haar cliënt Jonathan

Eric Bruggema (36) uit Groningen heeft een achtergrond die je niet meteen zou verwachten van een medewerker van AtHomeFirst: hij werkte jarenlang in de ICT. “Maar ik miste daarin het sociale aspect. Computers geven immers geen glimlach terug, mensen doen dat wel. Daarom heb ik ervoor gekozen om de ICT vaarwel te zeggen en dit werk te gaan doen.”

Eric Bruggema - .
Eric Bruggema

Monique werkt sinds september bij AtHomefirst als Ambulant Begeleider. Daarvoor heeft ze gewerkt op een zorgboerderij als begeleider dagbesteding. Monique is een persoon met veel interesses en handelt vanuit intuïtie en puurheid. “Ik vind zoveel dingen leuk. Ik kon me niet voorstellen dat ik op mijn 16e al een keuze moest maken voor de rest van mijn leven.” Aldus Monique met verschillende opleidingen op zak. Op een kruispunt in haar leven koos ze voor het werken in de zorg. “Daar ligt een grote passie, zorg voor mensen is er altijd geweest.”

Monique - .
Monique

Bij- of vakantiebaan zoekers, tussenjaar genieters en studenten opgelet: we zijn op zoek naar medewerkers die er voor willen zorgen dat onze cliënten in deze periode ook ondersteuning in de huishouding krijgen. Werken als vakantiekracht bij AtHomeFirst is echt de perfecte manier om je vakantiegeld te verdienen. Ga maar na: je werkt bij mensen die bij jou in de buurt wonen, doet werk dat er echt toe doet én kunt je werktijden zo indelen dat je, na het werken kunt genieten van de zon op het terras!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in