Thuiszorg in Ten Boer

Ten Boer is een heerlijke plaats om te wonen. Wellicht bent u er wel geboren en getogen en het liefst blijft u zo lang mogelijk op uw vertrouwde plekje wonen. Maar wanneer u een beperking heeft, een dagje ouder wordt of even wat minder overzicht over uw huishouden en uw dagelijks leven heeft, kan dat lastig zijn. Gelukkig is er dan de thuiszorg in Ten Boer van AtHomeFirst.

Thuiszorg in de buurt

Bij AtHomeFirst werken huishoudelijke hulpen die Ten Boer goed kennen en die weten wat er speelt in de buurt. Natuurlijk helpen ze u bij het huishouden en nemen ze de taken van u over die u zelf niet kunt uitvoeren. Maar samen met u kijken ze ook naar wat u nog wél kunt. Die taken voert u samen met uw thuiszorgmedewerker uit. Zo houdt u samen uw huis schoon en netjes. Uw huishoudelijke hulp doet meer dan alleen thuiszorg: zo kan hij of zij ook, samen met de coördinator ondersteuning thuis, zoeken naar een oplossing wanneer u bijvoorbeeld graag wat meer sociale contacten zou willen hebben.

Hart voor mensen

Bij AtHomeFirst in Ten Boer en Groningen werken niet alleen mensen met ervaring in het huishouden, maar hebben onze medewerkers in de thuiszorg ook oog voor u als persoon. Want oprechte aandacht voor de mensen bij wie je werkt, dat vinden wij bij AtHomeFirst heel belangrijk. Of, zoals onze thuiszorgmedewerker Eric Bruggema het verwoordt: computers geven geen glimlach terug, mensen wel.

Meer weten over thuiszorg in Ten Boer

Woont u in Ten Boer en zou u graag gebruik maken van de thuiszorg van AtHomeFirst? Of heeft uw moeder, vader, partner of andere naaste behoefte aan wat hulp en ondersteuning in de huishouding? Neem dan contact op met AtHomeFirst. U heeft bij ons altijd een vaste contactpersoon: de coördinator ondersteuning thuis. Wel zo prettig! U leest alles over onze thuiszorg in Ten Boer op onze website, maar we kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft die u graag persoonlijk zou stellen. Ook dat is uiteraard mogelijk. Bel ons dus gerust, we staan u graag te woord! We hebben overigens ook een kantoor in buurtcentrum De Semmelstee in Groningen, waar u langs kunt komen voor een persoonlijk gesprek.