Thuiszorg in Hoogeveen

Hoogeveen is een heerlijke plaats om te wonen. U bent er misschien wel geboren en getogen, en u wilt er nog heel lang blijven wonen! Maar wanneer u een dagje ouder wordt, een beperking heeft of om andere redenen het huishouden niet meer zo goed aankunt, kan dat best ingewikkeld zijn. Gelukkig kunt u dan vertrouwen op de thuiszorg van AtHomeFirst in Hoogeveen.

Niet zomaar thuiszorg

Bij AtHomeFirst vinden we dat thuiszorg méér is dan alleen schoonmaken. Zeker, onze huishoudelijke hulpen nemen u de klusjes uit handen die u zelf niet meer zo goed kunt uitvoeren. Maar wat we minstens zo belangrijk vinden is dat onze huishoudelijke hulpen aandacht hebben voor u, en voor wat u zelf nog wél kunt. Die taken voert u samen met uw huishoudelijke hulp uit. Zo houdt u uw huis samen schoon kunt u langer zelfstandig blijven wonen in Hoogeveen.

Aandacht voor u

Onze medewerkers hebben dus zeker niet alleen oog voor het huishouden, maar ook voor u. Bent u alleen en zou u graag wat meer sociale contacten hebben, dan denkt uw huishoudelijke hulp samen met uw contactpersoon bij AtHomeFirst mee over een oplossing daarvoor. En loopt u in het huishouden vast, omdat u het overzicht bijvoorbeeld kwijt bent? Dan kan een thuiszorgmedewerker van AtHomeFirst u weer op weg helpen.

Thuiszorg voor Hoogeveen

U ziet: bij AtHomeFirst zetten we altijd een stapje extra. We zijn er niet alleen voor uw huishouden, maar ook voor u. Zodat u prettig kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving in Hoogeveen. Omdat wij bij AtHomeFirst vinden dat u thuiszorg moet ontvangen zodra u die nodig hebt, hanteren we geen wachtlijsten. En u hebt bij ons één aanspreekpunt voor al uw vragen: uw coördinator ondersteuning thuis. Wel zo prettig!

Meer weten?

Woont u in Hoogeveen en heeft u behoefte aan hulp en ondersteuning in het huishouden? Op onze site vindt u alle informatie die u nodig heeft, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen. We nemen alle tijd om u alles uit te leggen over onze thuiszorg in Hoogeveen.