Thuiszorg in Emmen

Wanneer u wat ouder wordt of te maken krijgt met een beperking, kan het huishouden doen lastig worden. Dan is het goed om te weten dat u kunt vertrouwen op de thuiszorg van AtHomeFirst. Door uw lastige huishoudelijke klusjes uit handen te nemen, zorgen wij ervoor dat u langer in uw vertrouwde omgeving in Emmen kunt blijven wonen.

Persoonlijke aandacht

De thuiszorg van AtHomeFirst in Emmen is niet zomaar thuiszorg. Bij ons werken alleen mensen die niet alleen ervaring hebben in het huishouden, maar ook sociaal betrokken zijn. Ze doen de huishoudelijke taken niet alleen vóór u, maar zeker ook mét u. Taken die u zelf nog kunt doen, voert u samen met uw thuiszorgmedewerker uit. Maar dingen die u niet meer zelf kunt, neemt hij of zij u uiteraard uit handen. Samen met uw hulp houdt u uw woning prettig leefbaar.

Thuiszorg Emmen

Inmiddels maken veel mensen uit Emmen gebruik van de thuiszorg van AtHomeFirst. Lees bijvoorbeeld de ervaringen met thuiszorg in Emmen van Wim Cramer, die dankzij AtHomeFirst weer een opgeruimd en leefbaar huis heeft. We zijn actief met thuiszorg in de wijken Emmermeer, Emmen-Centrum, Bargermeer, Westenesch, Meerveld, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans en Barger-Oosterveld. Woont u in een van deze wijken en heeft u thuiszorg nodig? Dan kunt u bij AtHomeFirst terecht.

Thuiszorg zonder wachtlijsten

Bij AtHomeFirst vinden we het belangrijk dat u snel de huishoudelijke hulp en ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Daarom hanteren we geen wachtlijsten. U heeft bij ons één aanspreekpunt, de coördinator ondersteuning thuis. Hij of zij beantwoordt al uw vragen en kan ook, samen met uw thuiszorgmedewerker, zoeken naar oplossingen voor zaken waar u tegenaan loopt. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan meer sociale contacten? Samen kijken we welke mogelijkheden er zijn.

Meer weten?             

Wilt u meer weten over de manier waarop AtHomeFirst thuiszorg in Emmen levert? Bekijk dan onze website of bel ons. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder. We hebben een kantoor in wijkcentrum De Cluft, waar u terecht kunt met al uw vragen.