Thuiszorg in Apeldoorn

Apeldoorn is een prachtige stad om te wonen. Niet te groot, niet te klein, alles bij de hand en prachtige natuur is binnen handbereik. Maar wanneer u een dagje ouder wordt, te maken krijgt met een beperking of om een andere reden het huishouden niet meer zo goed kunt uitvoeren, kan het lastig zijn om zelfstandig in uw vertrouwde omgeving in Apeldoorn te blijven wonen. Herkent u dit? Dan is de thuiszorg van AtHomeFirst in Apeldoorn voor u dé oplossing.

Samen huishoudelijke taken doen

Bij AtHomeFirst bekijkt u samen met uw thuiszorgmedewerker welke klusjes u zelf nog kunt doen. Deze voert u samen met uw huishoudelijke hulp uit. Taken die u zelf niet meer kunt uitvoeren, neemt hij of zij u uiteraard graag uit handen. Zo helpen we u om zo lang mogelijk zelfstandig in Apeldoorn te blijven wonen.

Thuiszorg met aandacht voor u

Wat onze thuiszorg uniek maakt, zijn de thuiszorgmedewerkers. Dat zijn niet zomaar huishoudelijke hulpen. Natuurlijk, ze draaien hun hand niet om voor schoonmaakwerk. Maar ze doen zoveel méér. Ze hebben oog voor u, voor uw unieke situatie en voor uw wensen. Dat gaat verder dan alleen schoonmaken. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan meer sociale contacten, of zou u eigenlijk ook andere hulp nodig hebben dan alleen thuiszorg? Onze huishoudelijke hulpen zijn speciaal opgeleid en geselecteerd om niet alleen aandacht voor uw huishouden, maar ook voor u te hebben.

Snel thuiszorg in Apeldoorn

Wij vinden het belangrijk dat u thuiszorg in Apeldoorn kunt ontvangen zodra u dat nodig heeft. Daarom hanteren we geen wachtlijsten, maar staat er snel een huishoudelijke hulp van AtHomeFirst voor u klaar. Met al uw vragen, opmerkingen of problemen kunt u terecht bij een vast aanspreekpunt: uw coördinator ondersteuning thuis. U hoeft dus niet steeds opnieuw uw verhaal te vertellen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze thuiszorg in Apeldoorn? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met ons op. We zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Liever een persoonlijk gesprek? Dat is uiteraard ook mogelijk! We houden regelmatig spreekuren in buurthuis Orca. Maak een afspraak en we vertellen u alles over onze thuiszorg in Apeldoorn.