Kunt u wel wat hulp in het huishouden gebruiken?

meer

Onze huishoudelijke hulp

Het huishouden kan een flinke klus zijn. Zeker wanneer u een dagje ouder wordt of te maken krijgt met een beperking. Dan is het goed om te weten dat de betrokken en professionele huishoudelijke hulpen van AtHomeFirst er zijn om u te helpen. Ze nemen u uit handen wat u zelf niet meer kunt en ondersteunen u bij de taken die u nog wel kunt uitvoeren. Samen zorgen we ervoor dat uw huis netjes blijft, zodat u prettig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

Vertrouwd en persoonlijk

Bij AtHomeFirst vinden we dat uw hulp u een prettig en vertrouwd gevoel moet geven. Daarom komen onze huishoudelijke hulpen uit uw buurt en zijn ze niet alleen goed in huishoudelijk werk, maar ook in omgaan met mensen. Uw hulp betrekt u bij alles wat er in huis gebeurt en indien mogelijk voert u samen de werkzaamheden uit. 

Meer dan schoonmaken

Omdat we bij AtHomeFirst vinden dat u hulp moet krijgen zodra u die nodig heeft, hebben we geen wachtlijsten. U heeft één vaste coördinator ondersteuning thuis, die uw aanspreekpunt is voor al uw vragen of opmerkingen. Wel zo gemakkelijk en vertrouwd. Ook kan uw hulp, samen met de coördinator ondersteuning thuis, met u zoeken naar een oplossing wanneer u bijvoorbeeld niet zoveel sociale contacten hebt. Wij kunnen zo samen meer voor u betekenen!