Succesvolle start van "Samen voor verbondenheid" in Sneek

We hebben fantastisch nieuws te delen! Onlangs hebben we bij AtHomeFirst samen met Stichting Datsja een belangrijke stap gezet naar het creëren van meer verbondenheid voor (jong)volwassenen met autisme. Op onze locatie Smaak en Schaak in Sneek organiseerden we de eerste van een reeks bijeenkomsten om de behoeften van deze gemeenschap beter te begrijpen.

De eerste bijeenkomst vond vorige maand plaats en was een groot succes! De aanwezigen deelden niet alleen waardevolle ervaringen, maar brachten ook praktische tips en belangrijke thema's naar voren die we zullen meenemen naar de volgende bijeenkomsten.

Het was inspirerend om te zien hoe nieuwe contacten werden gelegd en hoe de deelnemers elkaar ondersteunden. Deze eerste bijeenkomst heeft ons gesterkt in onze overtuiging dat gemeenschapsgevoel en verbondenheid van onschatbare waarde zijn.

We kijken nu al uit naar de tweede en derde bijeenkomst, waar we samen verder zullen bouwen aan dit waardevolle initiatief. Houd onze sociale media en website in de gaten voor meer informatie over de datum van de volgende bijeenkomst!

Laten we samen blijven werken aan een inclusieve samenleving waar iedereen zich gehoord, gezien en gesteund voelt.