Kwaliteit

Kwaliteit

Bij AtHomeFirst hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. U kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers er alles aan doen om u de beste huishoudelijke hulp of individuele ondersteuning te bieden. Zo volgen alle huishoudelijke medewerkers, voordat ze in dienst treden, een e-learning over de manier waarop het schoonmaakwerk wordt uitgevoerd.

meer

ISO-certificaat

AtHomeFirst is ISO 9001-gecertificeerd door een onafhankelijk instituut. Deze internationaal erkende certificering krijg je niet zomaar: een organisatie moet daarvoor aantonen dat er een goed kwaliteitssysteem is. Elk jaar opnieuw wordt dat getoetst. Ook dit jaar weer heeft AtHomeFirst de audits goed doorstaan. 

Algemene voorwaarden

Wanneer u huishoudelijke hulp of individuele begeleiding krijgt van AtHomeFirst, zijn daarop de algemene voorwaarden van toepassing.

Klachtenreglement

Heeft u een klacht over uw begeleiding of de huishoudelijke hulp van AtHomeFirst? En komt u er in gesprek met uw begeleider of huishoudelijke hulp niet uit? In ons klachtenreglement leest u welke stappen u kunt zetten om uw klacht bij ons in te dienen.