Huishoudelijke hulp Emmen

AtHomeFirst

Het is prettig wonen in Emmen. Maar er kan een moment aanbreken dat u huishoudelijke hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat u door ouderdom, ziekte of een beperking het huishouden zelf niet kunt doen. Dan is het goed om te weten dat u een beroep kunt doen op de huishoudelijke hulp in Emmen van AtHomeFirst.

Huishoudelijke hulp met aandacht voor u

Bij AtHomeFirst werken alleen maar mensen die aandacht hebben voor u. Die niet alleen goed kunnen schoonmaken, maar die ook gevoel hebben voor wat u zelf wilt en nodig hebt. Uw huishoudelijke hulp van AtHomeFirst gaat daarom niet zomaar aan de slag, maar kijkt samen met u wat u zelf nog kunt en wilt doen in het huishouden. Vervolgens verdeelt u de taken. Uw huishoudelijke hulp neemt u uit handen wat u zelf niet meer kunt en helpt u bij het uitvoeren van de taken die u zelf nog wel kunt doen. Zo zorgt u er samen voor dat uw huis in Emmen leefbaar en schoon blijft! Lees hier bijvoorbeeld de ervaring van Wim Cramer met de huishoudelijke hulp van AtHomeFirst.

Geen wachtlijsten voor huishoudelijke hulp

AtHomeFirst hanteert in Emmen geen wachtlijsten voor de huishoudelijke hulp. Want wij vinden het belangrijk dat u snel hulp krijgt, wanneer u dat nodig heeft. En u heeft één aanspreekpunt: de coördinator ondersteuning thuis. Bij hem of haar kunt u met al uw vragen terecht. En hij of zij kan ook meehelpen bij het vinden van oplossingen voor andere dingen waar u tegenaan loopt. Heeft u bijvoorbeeld weinig sociale contacten? Uw coördinator kan kijken welke oplossingen er voor u kunnen zijn. Bij AtHomeFirst doen we dus meer dan alleen het leveren van huishoudelijke hulp.

Huishoudelijke hulp in Emmen

AtHomeFirst is in heel Emmen actief. U kunt bijvoorbeeld huishoudelijke hulp van ons ontvangen in de wijken Emmermeer, Emmen-Centrum, Bargermeer, Westenesch, Meerveld, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans en Barger-Oosterveld. Woont u in een van deze wijken en heeft u huishoudelijke hulp nodig? Dan kan AtHomeFirst u deze bieden.

Ook huishoudelijke hulp in Emmen?  

Heeft u huishoudelijke hulp nodig en wilt u meer weten hoe AtHomeFirst dat doet in Emmen? Lees meer op onze website of neem contact op via 088 321 01 55 om uw vraag te stellen. Ook in ons kantoor in wijkcentrum De Cluft kunt u terecht met uw vragen.

Meer weten over onze huishoudelijke thuishulp?

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze (huishoudelijke) ondersteuning. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Wat maakt AtHomeFirst zo uniek?

Betrokken en persoonlijk

 • Betrokken medewerkers

 • Bekend in uw omgeving

 • Vaste hulpen

Daarom kiest u voor AtHomeFirst

Betrokken, professioneel en persoonlijk

 • Betrokken medewerkers

 • Professionele ondersteuning in het huis

 • Meer plezier uit uw leven halen

 • Samen bezig zijn

 • Het geeft mij energie

 • Bert Dijkstra

  Erik motiveert mij om het huis schoon en leefbaar te houden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de kinderen

  Bert Dijkstra
 • Wim Cramer

  Dankzij de positiviteit die Coby me geeft, durfde ik naar de winkel om nieuwe vloerbedekking uit te gaan zoeken

  Wim Cramer
 • Tity Bentum

  Over de huishoudelijke taken die ik zelf niet meer kan uitvoeren, hoef ik me gelukkig geen zorgen meer te maken.

  Tity Bentum
 • Aly van der Helm

  Terwijl mijn huishoudelijke hulp stofzuigt, stof ik op mijn eigen tempo mijn kastjes en tafel af

  Aly van der Helm
 • Coby Habing

  Het geeft energie om iemand te helpen

  Coby Habing

Dit is AtHomeFirst

Bij AtHomeFirst werken professionele medewerkers Zij zijn niet alleen goed in schoonmaakondersteuning en het huishouden, maar ook in omgaan met mensen. Klusjes die u zelf nog kunt uitvoeren, doen ze samen met u. Wat u zelf niet meer kunt, nemen ze u uit handen. Daarnaast kan uw huishoudelijke hulp, in overleg met de coördinator van AtHomeFirst, met u zoeken naar een oplossing, wanneer u bijvoorbeeld niet zoveel sociale contacten hebt. Wij kunnen zo samen meer voor u betekenen! 

Dit maakt onze medewerkers bijzonder

 • Ze zijn oprecht geïnteresseerd in wat hun cliënten bezighoudt
 • Ze proberen vol enthousiasme hun cliënten te betrekken bij het huishouden
 • Ze signaleren eventuele problemen, zoals eenzaamheid of vergeetachtigheid

Herkent u zichzelf hierin? Kom bij ons werken!