Opzoek naar een huishoudelijke hulp in Emmen?

AtHomeFirst

Emmen is een prettige stad om in te wonen. Maar er kan een moment aanbreken dat u huishoudelijke hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat u door ouderdom, ziekte of een beperking het huishouden niet zelf meer kunt doen. Dan kunt u beroep doen op de huishoudelijke hulp in Emmen van AtHomeFirst.

meer

Huishoudelijke hulp in Emmen met aandacht voor u

Bij AtHomeFirst werken mensen die aandacht hebben voor u. Die niet alleen goed kunnen schoonmaken, maar ook gevoel hebben voor wat u zelf wilt en nodig hebt. De medewerkers hebben oog voor zelfredzaamheid waarin er samen wordt gekeken naar wat u zelf nog kunt en wilt doen in het huishouden. De medewerkers nemen huishoudelijke taken over die u zelf niet meer kunt en ondersteunen u bij de taken die u nog wel kunt uitvoeren. Ze gaan samen met u opzoek naar oplossingen voor mogelijke problemen. Samen zorgen jullie ervoor dat wonen in Emmen prettig blijft! 

Aanvraag procedure voor huishoudelijke hulp in Emmen

Wilt u gebruikmaken van de huishoudelijke hulp van AtHomeFirst? Dan heeft u daarvoor een indicatie van de gemeente nodig. Voor het aanvragen van huishoudelijke hulp kunt u met uw hulpvraag terecht bij De Toegang. Hier wordt samen met u gekeken of u ondersteuning in uw huishouden van AtHomeFirst kan ontvangen.  

Huishoudelijke hulp in omgeving Emmen

AtHomeFirst is actief in Emmen in de wijken: Emmermeer, Emmen-Centrum, Bargermeer, Westernesch, Meerveld, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans en Barger-Oosterveld. Woont u in één van deze wijken en heeft u huishoudelijke hulp nodig? Dan kan AtHomeFirst u dit bieden.

Meer over AtHomeFirst in Emmen

Heeft u huishoudelijke hulp nodig in Emmen en wilt u meer weten over de werkwijze van AtHomeFirst? Lees meer op onze website of neem contact op via 088 321 01 55 om uw vraag te stellen. Ons kantoor is gevestigd in het wijkcentrum De Meerstede, Nijkampenweg 73 te Emmen. 

Vacatures Huishoudelijke hulp Emmen

AtHomeFirst heeft vacatures als huishoudelijke hulp in Emmen openstaan! Als huishoudelijke hulp ben je verantwoordelijk voor een schoon en opgeruimd huis van de cliënt en bezorg je de cliënt een stralende dag door middel van een praatje. Bij AtHomeFirst werken we met een resultaatgerichte aanpak, waarbij we samen met de cliënt kijken naar wat deze nog zelfstandig kan en willen doen in het huishouden. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben oog voor de zelfredzaamheid van de cliënt. Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan een kijkje naar onze vacatures huishoudelijke hulp Emmen en maak een verschil in het leven van onze cliënten.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze (huishoudelijke) ondersteuning. Wij nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden.