Vakantiekrachten - Vakantiewerk | Huishoudelijke hulp | Apeldoorn

Een extra zakcentje verdienen in de zomermaanden én onze cliënten, ook in de bijzondere omstandigheden waar we ons in bevinden, voorzien van een schone en frisse woonomgeving?

Voor de zomervakantie en de weken rondom zoeken wij nieuwe collega’s. Zoek jij een flexibele baan als huishoudelijke hulp in de gemeente Apeldoorn en ben je voor minimaal 15 tot 20 uur per week beschikbaar in de zomervakantie en met zekerheid in de bouwvakweken (26 juli t/m 13 augustus) of zie je nu al mogelijkheden om iets voor een ander te kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

  • Apeldoorn
  • Huishoudelijke hulp

Werken bij AtHomeFirst

Bij AtHomeFirst staan we voor kwaliteit en echte aandacht voor mensen. Dit brengen wij in de praktijk door betrokken, persoonlijk en professioneel te werk te gaan. Iedere medewerker is van toegevoegde waarde en van essentieel belang voor onze cliënten. Om dit te kunnen garanderen besteden wij aandacht aan de manier waarop wij jou begeleiden in het werk dat je bij de cliënten gaat verrichten. We vinden het belangrijk dat je de cliënten de veiligheid en kwaliteit biedt die je zelf ook graag zou willen. Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen zijn in deze functie dus een must.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die iets voor een ander willen betekenen en van aanpakken weten. Daarnaast vinden we het uiteraard belangrijk dat je sociaalvaardig, betrokken, klantvriendelijk, zelfstandig en gemotiveerd bent. Flexibiliteit is in deze functie belangrijk, zowel planning technisch gezien als bij de cliënten thuis. Omdat we het belangrijk vinden dat je de buurt en omgeving kent en van cliënt naar cliënt op de fiets zou kunnen, is het van belang dat je zelf in of zeer nabij Apeldoorn woont.

 

Wat ga je doen?

Als huishoudelijke hulp bij AtHomeFirst voer je huishoudelijke werkzaamheden uit bij cliënten die dit zelf niet meer kunnen, of ondersteuning nodig hebben. De taken bestaan onder andere uit stofzuigen, schoonmaken van sanitair of wassen en strijken. Bij de eerste kennismaking bespreek je samen met de cliënt wat hij/zij nog zelf kan, hierdoor stimuleer je de cliënt om zelf lichte taken op zich te nemen. Waardoor jij dan weer een belangrijke bijdrage levert in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van onze cliënten.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een sociale baan: veel contact met verschillende cliënten;
  • Flexibiliteit: je geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door;
  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT (€ 12,39 per uur, incl. vakantiegeld). Daarnaast krijg je vakantiedagen direct uitbetaald;
  • Fietsvergoeding o.b.v. de CAO VVT (€ 1,18 per dag);
  • Werktijden liggen tussen 8.30 uur en 16.00 uur, geen weekend en avonddiensten, mogelijkheid om dagdelen te werken, maar uiteraard wel prettig als je vaste werkdagen kunt aangeven.

 

Sollicitatieproces

Mocht je vragen hebben over deze vacature of onze organisatie, kun je contact opnemen met Talitha Frankena (corporate recruiter) via 088-3210185 of onze website bezoeken (www.athomefirst.nl). Mocht dit niet het geval zijn en ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en cv zo snel mogelijk naar ons op! Wil je daarbij vermelden wat jouw beschikbaarheid is over de periode 26 juli t/m 13 augustus? Dan spreek ik je hopelijk snel! Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit:

 

Stap 1 - Solliciteer: Je vult het sollicitatieformulier in en stuurt deze naar ons. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stap 2 - Gespreksfase: Als we iets voor elkaar kunnen betekenen, nodigen we je eerst uit voor een online informatiebijeenkomst waarin we je voorbereiden op dat wat komen gaat! Blijkt hierna dat er een match is tussen wat jij zoekt en wat wij kunnen bieden, nodigen we je uit voor een individueel kennismakingsgesprek, welke live plaats vindt.

Stap 3 - Contractvoorstel: Komen we er samen uit, dan doen we je een contractvoorstel, verzamelen we alle documenten die we nodig hebben voordat jij aan de slag kan gaan.

Stap 4 - In dienst!

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!