Planner gezocht in Groningen

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij per direct op zoek naar een gedreven collega voor 36 uur per week. Sta je stevig in je schoenen en krijg jij energie van een dynamische werkomgeving waar snel kunnen schakelen noodzakelijk is? Dan is deze functie dé ultieme uitdaging voor jou en maken we graag kennis met je!

  • Groningen / Ten Boer
  • Planner
  • 36 uur p/w

Werken bij AtHomeFirst

AtHomeFirst is een jonge, dynamische organisatie gericht op hulp bij het huishouden, lichte ondersteuning en diensten in- en om het huis. Wij zetten ons dagelijks in voor ruim 3000 cliënten in de gemeenten Emmen, Groningen en Apeldoorn. Tevens is AtHomeFirst hoofdaanbieder WMO in verschillende wijken in Emmen en Groningen. Je komt te werken in een team bestaande uit één planner en drie coördinatoren.Samen zorgen jullie voor de juiste afhandeling van alle taken!

 

Wie zoeken wij?

Voor deze vacature zoeken wij een doelgericht collega, met een prettige telefoonstem. Iemand die belangenverschillen kan overbruggen, zich een planningsysteem snel eigen kan maken, analytisch en stressbestendig is én snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Klantvriendelijk en klantgericht staan hoog in het vaandel, zowel in de kwaliteit van het werk als in de communicatie.

 

Wat ga je doen?

Als planner ben jij de schakel tussen de cliënten en de medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijks planning en hierbij werk je wanneer nodig samen met onze coördinator ondersteuning thuis. Je hebt oog voor zowel de wens van de medewerkers als de belangen van de cliënten. Vanuit ons kantoor in wijkcentrum De Semmelstee hebben wij dagelijks contact met beide. Daarnaast zal je de nodige administratieve werkzaamheden verrichten.

 

Wat krijg je hier voor terug?

Een afwisselende baan in een op de toekomst gerichte organisatie met een informele werksfeer. Wij hebben een open cultuur, wat zorgt voor een echt ‘wij’-gevoel. Doordat we dagelijks met elkaar samenwerken, leren we zowel op zakelijk vlak als op persoonlijk vlak veel van elkaar. Het is een mooie uitdaging bij een jonge organisatie met volop kans op eigen inbreng. De Beloning is gebaseerd op de Cao VVT, afhankelijk van jouw ervaring.

 

Sollicitatieproces

Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken, via 088 3210185. Heeft bovenstaande informatie je enthousiast gemaakt? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en cv naar ons op!

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!