Planner | 24 uur per week | Groningen

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij per direct op zoek naar een gedreven collega voor 24 uur per week. Sta je stevig in je schoenen en krijg jij energie van een dynamische werkomgeving waar snel kunnen schakelen noodzakelijk is? Dan is deze functie dé ultieme uitdaging voor jou en maken we graag kennis met je!

  • Groningen / Ten Boer / Haren
  • Planner

 

Werken bij AtHomeFirst

AtHomeFirst is een jonge, dynamische organisatie gericht op hulp bij het huishouden, lichte ondersteuning en diensten in- en om het huis. Wij zetten ons dagelijks in voor ruim 4000 cliënten in de gemeenten Emmen, Groningen en Apeldoorn. Tevens is AtHomeFirst hoofdaanbieder WMO voor begeleiding en dagbesteding in verschillende wijken in Emmen en Groningen. Je komt te werken in een team bestaande uit: twee coördinatoren, een administratief ondersteuner en twee planners. Samen zorgen jullie voor de juiste afhandeling van alle taken!

 

Wie zoeken wij?

Voor deze vacature zoeken wij een resultaatgerichte collega, met een prettige telefoonstem. Iemand die belangenverschillen kan overbruggen, zich een planningsysteem snel eigen kan maken, analytisch en stressbestendig is én snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Klantvriendelijk en servicegericht staan hoog in het vaandel, zowel in de kwaliteit van het werk als in de communicatie. Ervaring in de werkzaamheden is wenselijk.

 

Wat ga je doen?

Als planner ben jij de schakel tussen de cliënten en de medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijks planning en hierbij werk je wanneer nodig samen met onze coördinator ondersteuning thuis. Je hebt oog voor zowel de wens van de medewerkers als de belangen van de cliënten. Vanuit ons kantoor in wijkcentrum Semmelstee of jouw ‘werkplek’ vanuit huis, hebben wij dagelijks contact met beide. Daarnaast zal je de nodige administratieve werkzaamheden verrichten.

 

Wat krijg je hier voor terug?

Een afwisselende baan in een op de toekomst gerichte organisatie met informele werksfeer. Wij hebben een open cultuur, wat zorgt voor een echt ‘wij’-gevoel. Doordat we dagelijks met elkaar samenwerken leren we zowel op zakelijk vlak als op persoonlijk vlak veel van elkaar.

Het is een mooie uitdaging bij een jonge organisatie met volop kans op eigen inbreng. De beloning is conform de Cao VVT en afhankelijk van jouw ervaring.

 

Kom je bij ons werken?

Mocht je vragen hebben over deze vacature of onze organisatie, kun je contact opnemen met Talitha Frankena (corporate recruiter) via 088-3210185 of onze website bezoeken (www.athomefirst.nl). Mocht dit niet het geval zijn en ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en cv zo snel mogelijk naar ons op!

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!