Ondersteunend planner in Groningen

Even in between studies? Dan is dit mogelijk wat voor jou!

AtHomeFirst is een jonge, dynamische organisatie, gericht op hulp bij het huishouden, lichte ondersteuning en diensten in- en om het huis. Wij zetten ons dagelijks in voor ruim 3000 cliënten in de gemeenten Emmen, Groningen en Apeldoorn.

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar een gedreven collega:

Ondersteunende planner voor 24 - 32 uur per week

  • Groningen / Ten Boer
  • Ondersteunend planner
  • 24-32

In de gemeente Groningen zijn wij actief als thuiszorgorganisatie op het gebied van Hulp bij het Huishouden en Begeleiding. Vanuit ons kantoor hebben wij dagelijks contact met onze cliënten en medewerkers in de gemeente Groningen. Als ondersteunend planner ben je verantwoordelijk voor de dagelijks planning van onze cliënten en medewerkers. Hierbij werk je nauw samen met onze coördinator ondersteuning thuis. Daarnaast zal je administratieve werkzaamheden verrichten.

Waar zijn wij naar op zoek:

Wij zijn op zoek naar een collega die zich een planningssysteem snel eigen kan maken. Je bent stressbestendig en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je bent klantvriendelijk en klantgericht zowel in de kwaliteit van je werk als in je communicatie.

Wat bieden we:

Een leuke functie voor bepaalde tijd. In eerst instantie zal het voor de duur van een half jaar zijn, mogelijk is er daarna ruimte voor een verlenging van het contract. Het is een mooie uitdaging bij een jonge organisatie met volop kans op eigen inbreng. De Beloning is gebaseerd op de Cao VVT, afhankelijk van jouw ervaring.

Omdat wij echt op korte termijn op zoek zijn naar een nieuwe collega willen wij op woensdag 17 april tussen 15.00 en 17.00 uur sollicitatiegesprekken voeren. Wacht dus niet te lang en stuur je CV en motivatie voor deze functie zo snel mogelijk naar ons op. Wanneer je nog vragen hebt, aarzel niet om ons te bellen. Voor meer informatie kun je vragen naar Nienke van de Koot: 088-3210155.

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!