Huishoudelijke hulp | vanaf 9 uur | Meppel

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die minimaal 9 uur per week willen werken in onze wijken in Meppel! Zoek jij een flexibele en leuke baan waarin je van betekenis kunt zijn voor een ander? Lees dan snel verder!

  • Meppel
  • Huishoudelijke hulp

Werken bij AtHomeFirst

De medewerkers van AtHomeFirst ondersteunen in Emmen en omgeving dagelijks 2100 cliënten in het huishouden. Dit gebeurt in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. We staan voor kwaliteit en echte aandacht voor de mensen. Dit brengen wij in de praktijk door betrokken, persoonlijk en professioneel te werk te gaan. Iedere medewerker is van toegevoegde waarde en van essentieel belang voor onze cliënten. Om dit te kunnen garanderen besteden wij aandacht aan de manier waarop wij jou begeleiden in het werk dat je bij de cliënten gaat verrichten. We willen dat je de cliënten de veiligheid en kwaliteit biedt die je zelf ook graag zou willen. Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen zijn in deze functie dus een must.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die iets voor een ander willen betekenen en van aanpakken weten. Daarnaast vinden we het uiteraard belangrijk dat je sociaalvaardig, betrokken, klantvriendelijk, zelfstandig en gemotiveerd bent. In de functie als huishoudelijke hulp wordt er zowel van jouw sociale vaardigheden als lichamelijk gezondheid iets gevraagd. Het is een functie waarin je niet stil zit en waarbij je logischerwijs affiniteit moet hebben met schoonmaken. We vinden het belangrijk dat je je eigen grenzen kunt stellen. Het werk is fysiek zwaar, dus is het belangrijk dat je geen belemmeringen ervaart dit voor meerdere uren in de week te doen. Flexibiliteit is in deze functie belangrijk, zowel qua inzet als bij de cliënten thuis. Omdat we het belangrijk vinden dat je de buurt en omgeving kent, is het ook van belang dat je zelf in of nabij Meppel woont.

 

Wat ga je doen?

Als huishoudelijke hulp bij AtHomeFirst voer je huishoudelijke werkzaamheden uit bij cliënten die dit zelf niet meer kunnen en ondersteuning nodig hebben. De taken bestaan onder andere uit stofzuigen, schoonmaken van sanitair of de wassen en strijken. Bij de eerste kennismaking bespreek je samen met de cliënt wat hij/zij nog zelf kan, hierdoor stimuleer je de cliënt om zelf lichte taken op zich te nemen. Waardoor jij dan weer een belangrijke bijdrage levert in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van onze cliënten.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een sociale baan: veel contact met verschillende cliënten;
  • Flexibiliteit: je geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door;
  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT van € 12,39 per uur (inclusief vakantiegeld);
  • Eindejaarsuitkering van 8,3 procent;
  • Fietsvergoeding van € 1,20 per dag;
  • Werktijden liggen tussen 8.30 uur en 16.00 uur, geen weekend en avonddiensten, mogelijkheid om dagdelen te werken. Waarbij het zowel voor de planning als de cliënten wel prettig is als je vaste werkdagen kunt aangeven.

 

Kom je bij ons werken?

Mocht je vragen hebben over deze vacature of onze organisatie kun je contact opnemen met Talitha Frankena (corporate recruiter) via 088 3210185 of via personeelszaken@athomefirst.nl. Is dit niet het geval en ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en cv zo snel mogelijk naar ons op!

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!