Huishoudelijke hulp | Vakantiekrachten | Emmen

 

“Samen zorgen voor onze cliënten?”

 

Voor de zomervakantie en de weken rondom zoeken wij nieuwe collega’s. Zoek jij een flexibele baan als huishoudelijke hulp in de gemeente Emmen en ben je voor 15 tot 20 uur per week in de bouwvakweken (30 t/m 32) beschikbaar of zie je nu al mogelijkheden om iets voor een ander te kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

 

  • Emmen
  • Huishoudelijke hulp

 

Werken bij AtHomeFirst

Bij AtHomeFirst staan we voor kwaliteit en echte aandacht voor mensen. Dit brengen wij in de praktijk door betrokken, persoonlijk en professioneel te werk te gaan. Je bent voor ons niet één uit duizenden. Iedere medewerker is van toegevoegde waarde en van essentieel belang voor onze cliënten. Om dit te kunnen garanderen besteden wij aandacht aan de manier waarop wij jou begeleiden in het werk dat je bij de cliënten gaat verrichten. We willen dat je de cliënten de veiligheid en kwaliteit biedt die je zelf ook graag zou willen. Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen zijn in deze functie dus een must.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken dus mensen die een ander graag willen helpen. Daarnaast vinden we het uiteraard belangrijk dat je sociaalvaardig, betrokken, klantvriendelijk, zelfstandig en gemotiveerd bent. Flexibiliteit is in deze functie belangrijk, zowel planning technisch gezien als bij de cliënten thuis. Omdat we het belangrijk vinden dat je de buurt en omgeving kent, is het ook van belang dat je zelf in of zeer nabij Emmen woont.

 

Wat ga je doen?

Als huishoudelijke hulp bij AtHomeFirst voer je huishoudelijke werkzaamheden uit bij cliënten die dit zelf niet meer kunnen, of ondersteuning nodig hebben. De taken bestaan onder andere uit stofzuigen, schoonmaken van sanitair, of de afwas doen. Bij de eerste kennismaking bespreek je samen met de cliënt wat hij/zij nog zelf kan, hierdoor stimuleer je de cliënt om zelf lichte taken op zich te nemen. Waardoor jij dan weer een belangrijke bijdrage levert in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van onze cliënten.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een sociale baan: veel contact met verschillende cliënten;
  • Flexibiliteit: je geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door;
  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT (€ 11,14 per uur);
  • Fietsvergoeding o.b.v. de CAO VVT (€ 1,18 per dag);
  • Werktijden liggen tussen 8.30 uur en 16.00 uur, geen weekend en avonddiensten, mogelijkheid om dagdelen te werken.

 

Sollicitatieproces

Mocht je vragen hebben over deze vacature, kun je contact opnemen met Talitha Frankena, Corporate recruiter, via 088 3210185. Mocht dit niet het geval zijn en ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie, cv en beschikbaarheid (welke periode en voor hoeveel uren per week) zo snel mogelijk naar ons op!

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!