Huishoudelijke hulp gezocht in Apeldoorn

Nieuwe collega's gezocht in Apeldoorn!

“Samen zorgen voor onze cliënten?”

I.v.m. groei in de gemeente Apeldoorn zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Zoek jij een flexibele baan als huishoudelijke hulp? Lees dan snel verder!

  • Apeldoorn
  • Huishoudelijke hulp

Werken bij AtHomeFirst

Bij AtHomeFirst staan we voor kwaliteit en echte aandacht voor mensen. Dit brengen wij in de praktijk door betrokken, persoonlijk en professioneel te werk te gaan. Je bent voor ons niet één uit duizenden. Iedere medewerker is van toegevoegde waarde en van essentieel belang voor onze cliënten.

Om dit te kunnen garanderen besteden wij aandacht aan de manier waarop wij jou begeleiden in het werk dat je bij de cliënten gaat verrichten. We willen dat je de cliënten de veiligheid en kwaliteit biedt die je zelf ook graag zou willen. Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen zijn in deze functie dus een must.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken dus mensen die een ander graag willen helpen. Daarnaast vinden we het uiteraard belangrijk dat je sociaal vaardig, betrokken, klantvriendelijk, zelfstandig en gemotiveerd bent. Flexibiliteit is in deze functie belangrijk, zowel planning technisch gezien als bij de cliënten thuis.

Omdat we het belangrijk vinden dat je de buurt en omgeving kent, is het ook van belang dat je zelf in de gemeente Apeldoorn woont.

 

Wat ga je doen?

Als huishoudelijke hulp bij AtHomeFirst voer je huishoudelijke werkzaamheden uit bij cliënten die dit zelf niet meer kunnen, of ondersteuning nodig hebben. De taken bestaan onder andere uit stofzuigen, schoonmaken van sanitair, of de afwas doen. Bij de eerste kennismaking bespreek je samen met de cliënt wat hij/zij nog zelf kan, hierdoor stimuleer je de cliënt om zelf lichte taken op zich te nemen. Waardoor jij dan weer een belangrijke bijdrage levert in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van onze cliënten.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een sociale baan: veel contact met verschillende cliënten
  • Flexibiliteit: je geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door
  • Op korte termijn een mogelijkheid voor een contract met vaste uren
  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT (€ 10,76 per uur en fietsvergoeding van € 1,14 per dag)
  • Werktijden liggen tussen 8.30 uur en 16.00 uur, geen weekend en avonddiensten, mogelijkheid om dagdelen te werken

 

Sollicitatieproces

Mocht je vragen hebben over deze vacature, kun je contact opnemen met personeelszaken, via 088-3210185. Mocht dit niet het geval zijn en ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie, cv en beschikbaarheid (aantal uren) naar ons op!

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!