Huishoudelijke Hulp | minimaal 10 uur | Groningen

Zelfs in de bijzondere situatie waar we met z'n allen in zitten, verdienen onze cliënten de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe collega's die structureel minimaal 10 uur per week willen werken in Groningen! Zoek jij vastigheid, net als onze cliënten? Lees dan snel verder!

  • Groningen / Ten Boer / Haren
  • Huishoudelijke hulp
  • 9 - 15 uur per week

 

Werken bij AtHomeFirst

Bij AtHomeFirst staan we voor kwaliteit en echte aandacht voor mensen. Dit brengen wij in de praktijk door betrokken, persoonlijk en professioneel te werk te gaan. Je bent voor ons niet één uit duizenden. Iedere medewerker is van toegevoegde waarde en van essentieel belang voor onze cliënten. Om dit te kunnen garanderen besteden wij aandacht aan de manier waarop wij jou begeleiden in het werk dat je bij de cliënten gaat verrichten. We willen dat je de cliënten de veiligheid en kwaliteit biedt die je zelf ook graag zou willen. Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen zijn in deze functie dus een must. Het werken met mondkapjes en handschoenen is niet verplicht, maar dit gaat in overleg met de cliënten. Bij de deur moet gevraagd worden wat de wens van de betreffende cliënt is. Verder is natuurlijk afstand houden en veel handen wassen belangrijk!

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken dus mensen die een ander graag willen helpen. Daarnaast vinden we het uiteraard belangrijk dat je sociaalvaardig, betrokken, klantvriendelijk, zelfstandig en gemotiveerd bent. Flexibiliteit is in deze functie belangrijk, zowel planning technisch gezien als bij de cliënten thuis. Omdat we het belangrijk vinden dat je in de buurt woont en omgeving kent, is het ook van belang dat je zelf in gemeente Groningen woont.

 

Dit vind jij leuk om te doen

Als huishoudelijke hulp bij AtHomeFirst voer je huishoudelijke werkzaamheden uit bij cliënten die dit zelf niet meer kunnen, of ondersteuning nodig hebben. De taken bestaan onder andere uit stofzuigen, schoonmaken van sanitair, of de afwas doen. Bij de eerste kennismaking bespreek je samen met de cliënt wat hij/zij nog zelf kan, hierdoor stimuleer je de cliënt om zelf lichte taken op zich te nemen. Waardoor jij dan weer een belangrijke bijdrage levert in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van onze cliënten.

 

Wat krijg je hier voor terug?

  • Een sociale baan: veel contact met verschillende cliënten
  • Flexibiliteit: je geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door
  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT (€ 12,39 bruto per uur inclusief vakantiegeld
  • Fietsvergoeding o.b.v. de CAO VVT (€ 1,20 per dag)
  • Werktijden liggen tussen 8.30 uur en 16.00 uur, geen weekend en avonddiensten, mogelijkheid om dagdelen te werken

 

Sollicitatieproces

Lijkt dit je wat? Dan kun jij onze nieuwe collega worden, solliciteer nu! Vergeet je niet een motivatiebrief mee te sturen? Mocht je eerst nog vragen hebben, kun je contact opnemen met Talitha Frankena (Corporate recruiter) via 088-3210185.

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!