Huishoudelijke hulp | vanaf 10 uur p/w | Borger-Odoorn

In de gemeente Borger-Odoorn zitten wij nog in de 'opbouwfase' maar krijgen we steeds meer cliënten. Daarom zijn wij met name in de omgeving Nieuw-Buinen, Borger, Eesergroen en Odoorn op zoek naar zorgzame collega's! Je start met minimaal 10 uur per week en zal hierin groeien. Zoek jij een flexibele baan als huishoudelijke hulp? Lees dan snel verder!

  • Borger Odoorn
  • Huishoudelijke hulp
  • 10 uur per week

Werken bij AtHomeFirst

Bij AtHomeFirst staan we voor kwaliteit en echte aandacht voor mensen. Dit brengen wij in de praktijk door betrokken, persoonlijk en professioneel te werk te gaan. Je bent voor ons niet één uit duizenden. Iedere medewerker is van toegevoegde waarde en van essentieel belang voor onze cliënten. Om dit te kunnen garanderen besteden wij aandacht aan de manier waarop wij jou begeleiden in het werk dat je bij de cliënten gaat verrichten. We willen dat je de cliënten de veiligheid en kwaliteit biedt die je zelf ook graag zou willen. Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen zijn in deze functie dus een must. Het werken met mondkapjes en handschoenen is niet verplicht, maar dit gaat in overleg met de cliënten. Bij de deur moet gevraagd worden wat de wens van de betreffende cliënt is. Verder is natuurlijk afstand houden en veel handen wassen belangrijk!

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die een ander graag willen helpen. Daarnaast vinden we het uiteraard belangrijk dat je sociaalvaardig, betrokken, klantvriendelijk, zelfstandig en gemotiveerd bent. Flexibiliteit is in deze functie belangrijk, zowel planning technisch gezien als bij de cliënten thuis. Omdat we het belangrijk vinden dat je in de buurt woont en omgeving kent, is het ook van belang dat je zelf in gemeente Borger woont.

 

Dit vind jij leuk om te doen
Als huishoudelijke hulp bij AtHomeFirst voer je huishoudelijke werkzaamheden uit bij cliënten die dit zelf niet meer kunnen, of ondersteuning nodig hebben. De taken bestaan onder andere uit stofzuigen, schoonmaken van sanitair, of de afwas doen. Bij de eerste kennismaking bespreek je samen met de cliënt wat hij/zij nog zelf kan, hierdoor stimuleer je de cliënt om zelf lichte taken op zich te nemen. Waardoor jij dan weer een belangrijke bijdrage levert in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van onze cliënten.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een sociale baan: veel contact met verschillende cliënten;
  • Flexibiliteit: je geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door;
  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT van € 11,47 per uur, 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Fietsvergoeding van € 1,18 per dag;
  • Werktijden liggen tussen 8.30 uur en 16.00 uur, geen weekend en avonddiensten, mogelijkheid om dagdelen te werken. Waarbij het zowel voor de planning als de cliënten wel prettig is als je vaste werkdagen kunt aangeven.

 

Kom je bij ons werken?

Mocht je vragen hebben over deze vacature of onze organisatie, kun je contact opnemen met Talitha Frankena (corporate recruiter) via 088-3210185. Mocht dit niet het geval zijn en ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en cv zo snel mogelijk naar ons op!

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!