Emmen | 12 - 20 uur | Huishoudelijke Hulp

"Samen zorgen voor onze cliënten"

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die minimaal 12 uur en maximaal 20 uur per week willen werken in onze wijken in Emmen. Hierbij kan gedacht worden aan de wijken; Angelslo, Emmereer, Bargeres, Emmerhout, Rietlanden, Centrum! Zoek jij een flexibele en leuke baan waarin je van betekenis kunt zijn voor een ander? Lees dan snel verder!

  • Emmen
  • Huishoudelijke hulp

Bij AtHomeFirst staan we voor kwaliteit en echte aandacht voor mensen. Dit brengen wij in de praktijk door betrokken, persoonlijk en professioneel te werk te gaan. Je bent voor ons niet één uit duizenden. Iedere medewerker is van toegevoegde waarde en van essentieel belang voor onze cliënten. Om dit te kunnen garanderen besteden wij aandacht aan de manier waarop wij jou begeleiden in het werk dat je bij de cliënten gaat verrichten. We willen dat je de cliënten de veiligheid en kwaliteit biedt die je zelf ook graag zou willen. Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen zijn in deze functie dus een must.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken mensen die iets voor anderen willen betekenen en van aanpakken weten. Je bent klantvriendelijk, zelfstandig en flexibel. Omdat we het belangrijk vinden dat je in de buurt woont en omgeving kent, is het ook van belang dat je zelf in de stad Groningen woont.

Dit vind jij leuk om te doen;
Als huishoudelijke hulp bij AtHomeFirst voer je huishoudelijke werkzaamheden uit bij cliënten die dit zelf niet meer kunnen, of ondersteuning nodig hebben. De taken bestaan onder andere uit stofzuigen, schoonmaken van sanitair, of de afwas doen. Bij de eerste kennismaking bespreek je samen met de cliënt wat hij/zij nog zelf kan, hierdoor stimuleer je de cliënt om zelf lichte taken op zich te nemen. Waardoor jij dan weer een belangrijke bijdrage levert in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van onze cliënten.

Hoe ziet jouw dag als Huishoudelijke Hulp eruit?

Bijgaand tref je een filmpje aan waarin één van onze medewerkers je meeneemt in haar werkdag:

Ons aanbod voor jou!

Bij AtHomeFirst kom je in een gezellig team te werken van ongeveer 8 á 10 collega’s. Dit doen wij zodat jullie verhalen (lief en leed) met elkaar kunnen delen en gezamenlijk activiteiten kunnen bij wonen die wij vanuit AtHomeFirst organiseren. Hierbij kan je denken aan een werkoverleg maar ook verschillende workshops.

  • Een sociale baan: veel contact met verschillende cliënten
  • Flexibiliteit: je geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door
  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT (€ 11,93 bruto per uur exclusief vakantiegeld)
  • 8% vakantiegeld
  • 8,33% eindejaarsuitkering
  • Fietsvergoeding € 1,20 per dag
  • Werktijden liggen tussen 8.30 uur en 16.00 uur

Sollicitatieproces
Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer nu en vergeet niet een motivatiebrief mee te sturen. Mocht je eerst nog vragen hebben, kun je contact opnemen met onze recruiter; Sanne, via werkenbij@athomefirst.nl of bezoek onze webiste; www.athomefirst.nl

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste dame of heer die interesse heeft in deze vacature? Solliciteer dan direct!