Werken bij AtHomeFirst

Vind de uitdaging die bij je past

Zou jij graag bij AtHomeFirst willen werken? Dan is het goed om te weten dat je als huishoudelijke hulp of vakantiekracht bij ons méér doet dan het huishouden alleen. Bij AtHomeFirst verwachten we uiteraard dat je ervaring hebt in huishoudelijk werk en dat je je hand niet omdraait voor schoonmaakwerkzaamheden. Maar wat we eigenlijk nog veel belangrijker vinden, is dat je oog hebt voor je cliënt en dat je sociaal vaardig bent.

Gemeente

Functie

 • Huishoudelijke hulpen gezocht in Meppel

  "Zorgen moet je doen, niet maken!"

  In de gemeente Meppel zitten wij momenteel in de 'opbouwfase' en daarom zijn wij op zoek naar flexibele krachten. Zoek jij een baan als huishoudelijke hulp? Lees dan snel verder!

 • Planner gezocht in Emmen

  • 24 - 32 uur p/w

  Voor onze vestiging in Emmen zijn wij op zoek naar een gedreven collega voor 24 tot 32 uur per week. Sta je stevig in je schoenen en krijg jij energie van een dynamische werkomgeving waar snel kunnen schakelen noodzakelijk is? Dan is deze functie dé ultieme uitdaging voor jou en maken we graag kennis met je!

   

 • Planner gezocht in Groningen

  • 36 uur p/w

  Voor onze vestiging in Groningen zijn wij per direct op zoek naar een gedreven collega voor 36 uur per week. Sta je stevig in je schoenen en krijg jij energie van een dynamische werkomgeving waar snel kunnen schakelen noodzakelijk is? Dan is deze functie dé ultieme uitdaging voor jou en maken we graag kennis met je!

 • Nieuwe collega's gezocht in Groningen!

  “Samen zorgen voor onze cliënten?”

  In onze werkwijken in Groningen zijn wij vanaf week 36 op zoek naar nieuwe collega’s voor onze flex-pool. Zoek jij een flexibele baan als huishoudelijke hulp, mét mogelijkheden voor de toekomst? Lees dan snel verder!

 • Huishoudelijke hulpen gezocht in Haren

  Nieuwe collega gezocht in de Haren

  "Zorgen moet je doen, niet maken!"

  In de gemeente Haren zitten wij momenteel in de 'opbouwfase' en daarom zijn wij op zoek naar flexibele krachten. Zoek jij een baan als huishoudelijke hulp? Lees dan snel verder!

Staat er geen passende vacature tussen?

Verstuur een open sollicitatie


Woon jij in Emmen, Groningen, Apeldoorn en ben je op zoek naar werk als huishoudelijke hulp maar staat er nu geen passende vacature voor jou online? Stuur dan via onderstaande button je CV, motivatie en beschikbaarheid naar ons toe als open sollicitatie. We bewaren je gegevens, zodat wij jou kunnen benaderen als er in jouw plaats wél een vacature is.

Dit zeggen onze medewerkers

 • Het geeft mij energie

 • Persoonlijke aandacht

 • Coby Habing

  Het geeft energie om iemand te helpen

  Coby Habing
 • Eric Bruggema

  Computers geven je geen glimlach, mensen wel

  Eric Bruggema