Werken bij AtHomeFirst

Vind de uitdaging die bij je past

Zou jij graag bij AtHomeFirst willen werken? Dan is het belangrijk om je te herkennen in onze waarden en onze werkwijze. We zijn betrokken bij elke cliënt, iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Op basis daarvan ondersteunen we hen. Op het gebied van huishoudelijk werk, maar ook met individuele begeleiding. Kunnen we die begeleiding zelf niet bieden, of signaleren we dat er meer hulp nodig is? Dan zoeken we naar een oplossing. Binnen onze organisatie of daarbuiten. Daarom zoeken we bij AtHomeFirst mensen die oog hebben voor je cliënt en sociaal vaardig zijn.

Gemeente

Functie

 • Regionale, netwerkende recruiter

  • 24

  Ofwel een ‘wereldreiziger’. Wat wij doen in het Noorden is bekend. Maar wie wij zijn als werkgever, dat willen wij verder op de kaart zetten. In deze rol ga jij zowel online als buiten de deuren van AtHomeFirst op zoek naar onze toekomstige collega’s. Wij zoeken een ‘wereldreiziger’ die het uitdagend vindt om het noorden van Nederland verder te ontdekken. Waar zit ons talent? Met welke scholen en bedrijven kunnen wij samenwerken? Jij gaat dit netwerk opbouwen in de regio en tegelijkertijd onze online zichtbaarheid vergroten. Verbinden op regionaal niveau.

 • Huishoudelijke Hulp | Minimaal 10 uur | Groningen

  Zelfs in de bijzondere situatie waar we met z'n allen in zitten, verdienen onze cliënten de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe collega's die structureel minimaal 10 uur per week willen werken in de omgeving Lewenborg, Beijum, Paddepoel, Vinkhuizen en/of Selwerd! Zoek jij vastigheid, net als onze cliënten? Lees dan snel verder!

 • Huishoudelijke Hulp | 12-20 uur | Emmen

  Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die minimaal 12 uur en maximaal 20 uur per week willen werken in onze wijken in Emmen. Hierbij kan gedacht worden aan de wijken Angelslo, Emmereer, Bargeres, Emmerhout, Rietlanden, de Schans, Centrum en de Holdert! Zoek jij een flexibele en leuke baan waarin je van betekenis kunt zijn voor een ander? Lees dan snel verder!

Staat er geen passende vacature tussen?

Verstuur een open sollicitatie


Woon jij in Emmen, Groningen, Apeldoorn en ben je op zoek naar werk als huishoudelijke hulp maar staat er nu geen passende vacature voor jou online? Stuur dan via onderstaande button je CV, motivatie en beschikbaarheid naar ons toe als open sollicitatie. We bewaren je gegevens, zodat wij jou kunnen benaderen als er in jouw plaats wél een vacature is.

Kom in contact met onze recruiter!

Vragen of direct contact?

Heb je vragen? Of zou je graag in contact komen met onze corporate recruiter? Dat kan! 
Talitha Frankena (Corporate recruiter) kun je bereiken via 088-3210185.

 

Dit zeggen onze medewerkers

 • Het geeft mij energie

 • Persoonlijke aandacht

 • Coby Habing

  Het geeft energie om iemand te helpen

  Coby Habing
 • Eric Bruggema

  Computers geven je geen glimlach, mensen wel

  Eric Bruggema