Win een citytrip met vakantiewerk dat ertoe doet!

Bij AtHomeFirst

Werken als vakantiekracht bij AtHomeFirst is de perfecte manier om je vakantiegeld te verdienen. Ga maar na: je kunt grotendeels je eigen werktijden indelen, je werkt bij mensen die bij jou in de buurt wonen en je doet werk dat er écht toe doet. En je maakt ook nog eens kans op een citytrip! Bekijk snel de vacature.

Aandacht voor je cliënt

Wanneer je werkt bij AtHomeFirst, stimuleer jij jouw cliënt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Natuurlijk, je draait je hand niet om voor huishoudelijke werkzaamheden. Maar waar mogelijk, voer je de huishoudelijke taken samen met hem of haar uit. Daarom is het belangrijk dat jij oog en aandacht hebt voor de cliënten met wie je werkt.

Win een citytrip!

Bij AtHomeFirst vinden we het daarom niet alleen belangrijk dat je goed bent in huishoudelijk werk, maar vooral dat je sociaal vaardig bent. Iedere cliënt heeft zijn eigen, unieke situatie en zijn eigen verhaal. Ben jij oprecht betrokken bij jouw cliënten? Dan is vakantiewerk bij AtHomeFirst echt iets voor jou. Het kan je zelfs een citytrip opleveren! Hoe? Door jouw mooiste, ontroerendste of misschien wel grappigste ervaring als vakantiekracht bij AtHomeFirst op te schrijven en vóór 31 augustus naar ons te sturen.

Solliciteer vandaag nog

De mooiste inzending plaatsen we op onze site én belonen we met een leuke citytrip naar een leuke bestemming. Wil je kans maken? Solliciteer vandaag nog als vakantiekracht bij AtHomeFirst in Emmen, Apeldoorn of Groningen en verdien jouw vakantiegeld met werk dat ertoe doet!