Week tegen de eenzaamheid

Bij AtHomeFirst vinden we het belangrijk om stil te staan bij de Week tegen de Eenzaamheid. Dit was van 1 tot en met 8 oktober 2020. In 2018 en 2019 hebben we hierbij stil gestaan, er zijn toen prachtige ideeën bedacht en ten uitvoer gebracht. 

We hebben medewerkers uitgenodigd juist in deze bijzondere tijd, waarin Covid-19 een hele grote rol speelt in ons leven, ideeën aan te dragen voor cliënten om te gaan genieten van een kleine verrassing.

Bij AtHomeFirst zijn er een aantal mooie ideeën aangedragen van collega’s die het leuk vonden om iets te doen samen met één van de cliënten waar ze (twee)wekelijks komen. 
In deze bijzondere periode werd creatief gekeken naar wat wel mogelijk was. Een aantal ideeën wordt dan ook op een later moment uitgevoerd omdat het nu wat lastig is om sommige uitjes te plannen.

Bianca was één van de collega’s die mevrouw Peters had aangedragen voor een verrassing tijdens deze week.

Mevrouw woont boven een winkelcentrum met een aantal leuke terrasjes waar ze graag een keer naar toe zou, om eens lekker te lunchen. 

Zo gezegd zo gedaan, na de wekelijkse werkzaamheden had Bianca mevrouw meegenomen naar het terras en ze hebben samen genoten van een lekkere cappuccino met iets lekkers erbij.

Een hele leuke afsluiting van de ochtend, die voor beiden erg gezellig is geweest!

We hopen hier in 2021 weer bij stil te kunnen staan met mooie ideeën.