Werk dat iedereen de zomer door helpt!

AtHomeFirst is in Emmen en Groningen voor de zomervakantie en de weken hieromheen op zoek naar helpende handen!

Bij- of vakantiebaan zoekers, tussenjaar genieters en studenten opgelet: we zijn op zoek naar medewerkers die er voor willen zorgen dat onze cliënten in deze periode ook ondersteuning in de huishouding krijgen. Werken als vakantiekracht bij AtHomeFirst is echt de perfecte manier om je vakantiegeld te verdienen. Ga maar na: je werkt bij mensen die bij jou in de buurt wonen, doet werk dat er echt toe doet én kunt je werktijden zo indelen dat je, na het werken kunt genieten van de zon op het terras!

Betrokken vakantiewerk

Wanneer je werkt bij AtHomeFirst, stimuleer jij jouw cliënt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Natuurlijk draai jij je hand niet om voor huishoudelijke werkzaamheden, maar waar mogelijk voer je deze taken sámen met de cliënt uit. Het is daarom belangrijk dat je oog een aandacht hebt voor de cliënten waarmee je werkt. 

Bij AtHomeFirst vinden we het dus niet alleen belangrijk dat je goed bent in huishoudelijk werk, maar vooral dat je sociaal vaardig bent. Iedere cliënt heeft zijn eigen, unieke situatie en zijn eigen verhaal.