Friesland | Ondernemende collega's gezocht!

AtHomeFirst mag het komend jaar starten als hoofdaanbieder gebiedsgerichte begeleiding in SW Fryslân! In Sneek Noord en Bolsward en omgeving zullen we de komende jaren actief zijn om samen met lokale partijen de transformatieopdracht verder vorm te geven. Een prachtige opdracht waar we enorm veel zin in hebben. Natuurlijk zijn we ook op zoek naar gedreven en ondernemende collega’s om deze opdracht vorm te geven.

Heb jij ervaring met het vakgebied begeleiding, omarm jij de visie van de Wmo en heb jij een scherp beeld hoe je de transformatie van begeleiding vorm kunt geven? Dan zouden we graag met je in gesprek gaan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Natuurlijk is het erg mooi meegenomen wanneer jij de omgeving kent en op de hoogte bent van de (informele) voorzieningen in de betreffende gebieden.  In onze rol als hoofdaanbieder zullen we veel contact hebben met bestaande partijen voor begeleiding (onderaannemers); fijn wanneer jij communicatief sterk en transparant bent en het goede gesprek op inhoud niet schuwt. Concreet zijn wij op zoek naar een intaker en een cliëntregisseur, mogelijk ook in een meer coördinerende functie. Voor deze transformatie-opdracht is creativiteit en assertiviteit nodig; we laten ons dus graag verrassen door jouw sollicitatie en ideeën over jouw bijdrage!

 

Zin om onder het genot van een kop koffie samen de mogelijkheden te verkennen? Stuur een bericht en dan neem ik snel contact met je op!  Joan Jonkers (directeur AtHomeFirst).