Aandachtspunten huishoudelijke hulp en het coronavirus

Het coronavirus heeft in de afgelopen weken veel effect gehad op het leven van ons allemaal. Wij volgen de ontwikkelingen nauwlettend, zodat wij kunnen inspelen op de laatste richtlijnen. Daarnaast informeren wij onze medewerkers dagelijks. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd mailen naar info@athomefirst.nl of ons bellen.

Uw huishoudelijke ondersteuning 

Wij blijven u huishoudelijke ondersteuning bieden. Uw gezondheid en die van onze medewerkers is voor ons van het grootste belang. Daarom vragen wij u rekening te houden met deze aandachtpunten: 

  • Wilt u 1,5 meter afstand houden van onze medewerker? Indien mogelijk kunt u er ook voor kiezen om in een andere ruimte te verblijven, op het moment dat uw hulp aan het werk is.
  • Wilt u geen visite ontvangen op het moment dat uw huishoudelijke hulp aanwezig is? Mocht u toch bezoek hebben of krijgen terwijl uw hulp aan het werk is, dan zal hij of zij de werkzaamheden stoppen op het moment dat hij of zij zich niet veilig meer voelt. Ons kantoor zal dan contact met u opnemen om te overleggen welke mogelijkheden voor u passend zijn. 
  • Wilt u zich houden aan de hygi├źneregels en andere richtlijnen van het RIVM? Hoest en nies in uw elleboog, vermijd grote groepen, houd afstand en blijf thuis als u zich niet lekker voelt.

Daarnaast vragen we u een schone handdoek en (vloeibare) zeep klaar te leggen voor uw huishoudelijke hulp, zodat hij of zij de handen kan wassen. Als het voor u mogelijk is om (schoonmaak)handschoenen voor uw huishoudelijke hulp aan te schaffen, zou dat fijn zijn. 

Wat als u de richtlijnen niet opvolgt?

In dat geval zal uw hulp bij u vertrekken en het kantoor informeren, zodat zij contact met u kunnen opnemen om afspraken te maken over het voortzetten van de huishoudelijke hulp.  

Wat als u ziek bent? 

Meld dit zo snel mogelijk aan ons. Wij zetten dan, in overleg met u, de huishoudelijke ondersteuning tijdelijk stop. Zodra uw klachten zijn verdwenen, zetten we de ondersteuning weer voort.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze bijzondere tijd. Ook in de komende periode doen we onze uiterste best om u te blijven voorzien van huishoudelijke ondersteuning.