Bijbaan/Student huishoudelijke Hulp Emmen parttime

3 uur Emmen € 13,39 per uur
Bijbaan/Student huishoudelijke Hulp  Emmen parttime

AtHomeFirst is op zoek naar collega’s! Studeer jij momenteel maar zoekt jij nog een bijbaantje van een paar uurtjes in de week? Dat kan! Je studie kan je combineren met werk als Huishoudelijke Hulp. Dit is prima oplossing om je bankrekening extra te vullen. Je kan namelijk zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en alleen op die momenten word je dan ook ingepland. Fantastisch toch? Woon jij in Emmen en zoek jij een bijbaan waarmee jij het verschil kan maken? Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe baan
Bij AtHomeFirst staan we voor kwaliteit en echte aandacht voor mensen. Dit brengen wij in de praktijk door betrokken, persoonlijk en professioneel te werk te gaan. Iedere medewerker is van toegevoegde waarde en van essentieel belang voor onze cliënten, ook onze vakantiekrachten. Werken als hulp in de huishouding is niet alleen schoonmaken, de klant zit ook om een praatje verlegen. Wanneer de vaste hulp afwezig is door bv. ziekte, een vrije dag of op vakantie is, kom jij deze cliënten helpen. Je hulp wordt daarom enorm gewaardeerd!

Waar ga je werken?
Bij AtHomeFirst is er oprechte aandacht is voor onze mensen; medewerkers en de cliënten. Als medewerker sta je op de eerste plek, zodat jij ervoor kan zorgen dat de cliënten de ondersteuning ontvangen die zij nodig hebben. Je bent er niet zomaar één uit duizenden, want voor ons is iedereen van toegevoegde waarde.
We zijn betrokken bij elke cliënt, iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Op basis daarvan ondersteunen we onze cliënten. Op het gebied van huishoudelijk werk, maar ook met individuele begeleiding.
Werken bij AtHomeFirst is jezelf ontwikkelen in een veilige haven en je verbonden voelen aan de mensen om je heen. Het is een plek waar je de aandacht voor elkaar en waardering voor het werk oprecht kunt ervaren. Samen kunnen we het.

Ons team
Je komt te werken in een gezellig team van ongeveer 8 á 10 collega’s. Dit doen wij zodat jullie verhalen (lief en leed) met elkaar kunnen delen en gezamenlijk activiteiten kunnen bij wonen die wij vanuit AtHomeFirst organiseren. Hierbij kan je denken aan een werkoverleg maar ook verschillende workshops.

Ons aanbod voor jou:

Wij bieden jou een sociale baan, waarbij je veel contact hebt met verschillende cliënten. Het is een baan met veel flexibiliteit want jij geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door. AtHomeFirst werkt van maandag t/m vrijdag en jouw werktijden liggen tussen de 08:00 en 16:00 uur. Op zaterdag werken van 08:00 tot 12:00 of avondwerk tot 20:00 uur is bespreekbaar.

  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT ( €13,39 bruto per uur inclusief vakantiegeld)
  • Fietsvergoeding € 1,33 per dag

Sollicitatieprocedure 
Spreekt deze vacature jou aan? Upload jouw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Onze Recruiter, Sanne van der Heijden, of één van haar collega's neemt vervolgens contact met jou op. Zij zal jou vertellen hoe de sollicitatie procedure eruit ziet. Voor vragen kun je Sanne bereiken via werkenbij@athomefirst.nl

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij AtHomeFirst. 

Hier kun je direct solliciteren

Bijbaan/Student huishoudelijke Hulp Emmen parttime

3 uur Emmen € 13,39 per uur
Direct solliciteren