Huishoudelijke hulp Ten Boer

AtHomeFirst

Veel mensen die in Ten Boer wonen, zijn er geboren en getogen. Het is dan ook een heerlijk dorp. Niet gek dus, dat u zo lang mogelijk in Ten Boer wilt blijven wonen! Maar door bijvoorbeeld een aandoening, beperking of gewoon doordat u een dagje ouder wordt, kunnen zaken als het schoonhouden van uw huis wat lastiger worden. Gelukkig kunt u vertrouwen op de huishoudelijke hulp van AtHomeFirst in Ten Boer.

Huishoudelijke hulp met aandacht voor u

De huishoudelijke hulpen van AtHomeFirst zijn niet zomaar mensen die uw huis schoonmaken. Bij AtHomeFirst selecteren we onze medewerkers namelijk heel zorgvuldig: het zijn mensen die niet alleen ervaring hebben met huishoudelijk werk, maar vooral mensen die oog hebben voor u en voor uw unieke, persoonlijke situatie. Daardoor kunnen ze meer voor u betekenen dan alleen het huishoudelijke werk, maar u bijvoorbeeld ook helpen bij het aanbrengen van meer structuur in uw huishouden als u daar behoefte aan heeft.

Samen uw woning schoon houden

Uw huishoudelijke hulp neemt van u de taken over die u zelf niet meer kunt uitvoeren, dat spreekt voor zich. Maar hij of zij bespreekt ook met u wat u nog wel zelf zou kunnen doen en ondersteunt u daarbij. Zo zorgt u er samen voor dat uw woning schoon blijft en kunt u langer prettig en zelfstandig in Ten Boer wonen!

Vast aanspreekpunt

Wanneer u thuiszorg van AtHomeFirst ontvangt, heeft u altijd een vast aanspreekpunt: de coördinator ondersteuning thuis. Hij of zij is er voor vragen over uw huishoudelijke hulp, maar u kunt ook met andere zaken bij hem of haar terecht. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan meer contact met anderen? De coördinator ondersteuning thuis van AtHomeFirst denkt met u mee over een eventuele oplossing.

Huishoudelijke hulp in Ten Boer

Woont u in Ten Boer en heeft u behoefte aan huishoudelijke hulp? Of zoekt u huishoudelijke hulp voor uw vader, moeder of andere naaste? AtHomeFirst helpt u daar graag bij! Lees meer op onze site of neem contact met ons op via telefoonnummer 088 321 01 55. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? In buurtcentrum De Semmelstee in Groningen hebben we een kantoor waar u terecht kunt met al uw vragen.

Meer weten over onze huishoudelijke thuishulp?

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze (huishoudelijke) ondersteuning. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Wat maakt AtHomeFirst zo uniek?

Betrokken en persoonlijk

 • Betrokken medewerkers

 • Bekend in uw omgeving

 • Vaste hulpen

Daarom kiest u voor AtHomeFirst

Betrokken, professioneel en persoonlijk

 • Betrokken medewerkers

 • Professionele ondersteuning in het huis

 • Meer plezier uit uw leven halen

 • Samen bezig zijn

 • Het geeft mij energie

 • Bert Dijkstra

  Erik motiveert mij om het huis schoon en leefbaar te houden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de kinderen

  Bert Dijkstra
 • Wim Cramer

  Dankzij de positiviteit die Coby me geeft, durfde ik naar de winkel om nieuwe vloerbedekking uit te gaan zoeken

  Wim Cramer
 • Tity Bentum

  Over de huishoudelijke taken die ik zelf niet meer kan uitvoeren, hoef ik me gelukkig geen zorgen meer te maken.

  Tity Bentum
 • Aly van der Helm

  Terwijl mijn huishoudelijke hulp stofzuigt, stof ik op mijn eigen tempo mijn kastjes en tafel af

  Aly van der Helm
 • Coby Habing

  Het geeft energie om iemand te helpen

  Coby Habing

Dit is AtHomeFirst

Bij AtHomeFirst werken professionele medewerkers Zij zijn niet alleen goed in schoonmaakondersteuning en het huishouden, maar ook in omgaan met mensen. Klusjes die u zelf nog kunt uitvoeren, doen ze samen met u. Wat u zelf niet meer kunt, nemen ze u uit handen. Daarnaast kan uw huishoudelijke hulp, in overleg met de coördinator van AtHomeFirst, met u zoeken naar een oplossing, wanneer u bijvoorbeeld niet zoveel sociale contacten hebt. Wij kunnen zo samen meer voor u betekenen! 

Dit maakt onze medewerkers bijzonder

 • Ze zijn oprecht geïnteresseerd in wat hun cliënten bezighoudt
 • Ze proberen vol enthousiasme hun cliënten te betrekken bij het huishouden
 • Ze signaleren eventuele problemen, zoals eenzaamheid of vergeetachtigheid

Herkent u zichzelf hierin? Kom bij ons werken!