Huishoudelijke hulp Hoogeveen

AtHomeFirst

Woont u ook zo prettig in Hoogeveen? Maar wordt het huishouden af en toe een flinke uitdaging, bijvoorbeeld omdat u een beperking heeft of gewoon omdat u een dagje ouder wordt? Dan is het goed om te weten dat u kunt vertrouwen op de huishoudelijke hulp in Hoogeveen van AtHomeFirst. Onze huishoudelijke hulpen staan voor u klaar om u te helpen zo lang mogelijk zelfstandig in Hoogeveen te blijven wonen!

Huishoudelijke hulp met aandacht

Uw huishoudelijke hulp heeft natuurlijk veel ervaring met schoonmaken en het huishouden, dat spreekt voor zich. Maar bij AtHomeFirst hebben de medewerkers nog iets extra’s. Namelijk: oog en aandacht voor u en voor uw persoonlijke situatie. Uw hulp bespreekt met u wat u zelf niet meer kunt en ook welke taken u zelf nog wél kunt uitvoeren, eventueel met ondersteuning. De huishoudelijke hulp van AtHomeFirst neemt u uit handen wat u niet meer kunt en helpt u bij de andere klusjes. Zo zorgt u er samen voor dat uw huis schoon, netjes en prettig blijft!

Geen wachtlijst

Wanneer u huishoudelijke hulp nodig heeft, vinden wij bij AtHomeFirst dat u die zo snel mogelijk moet krijgen. Daarom hanteren we geen wachtlijsten en kan uw huishoudelijke hulp snel bij u aan de slag.

Vast aanspreekpunt huishoudelijke hulp

Wanneer u hulp krijgt van AtHomeFirst heeft u altijd een vast aanspreekpunt: uw coördinator ondersteuning thuis. Prettig, want zo kunt u met al uw vragen over uw huishoudelijke hulp terecht bij één en dezelfde persoon. En trouwens ook met vragen die daar niet direct mee te maken hebben, maar waar u wel mee zit. Bijvoorbeeld wanneer u alleen bent en graag wat meer onder de mensen zou willen komen. Uw coördinator ondersteuning thuis denkt graag met u mee over oplossingen.

Uw huishoudelijke hulp in Hoogeveen

Wilt u meer weten over de manier waarop de huishoudelijke hulp van AtHomeFirst in Hoogeveen u zelf, uw vader of uw moeder kan helpen? U leest op onze website alles over onze werkwijze, maar u kunt ook altijd even bellen naar 088 321 01 55. We zitten voor u klaar om al uw vragen over huishoudelijke hulp in Hoogeveen te beantwoorden!

Meer weten over onze huishoudelijke thuishulp?

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze (huishoudelijke) ondersteuning. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Wat maakt AtHomeFirst zo uniek?

Betrokken en persoonlijk

 • Betrokken medewerkers

 • Bekend in uw omgeving

 • Vaste hulpen

Daarom kiest u voor AtHomeFirst

Betrokken, professioneel en persoonlijk

 • Betrokken medewerkers

 • Professionele ondersteuning in het huis

 • Meer plezier uit uw leven halen

 • Samen bezig zijn

 • Het geeft mij energie

 • Bert Dijkstra

  Erik motiveert mij om het huis schoon en leefbaar te houden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de kinderen

  Bert Dijkstra
 • Wim Cramer

  Dankzij de positiviteit die Coby me geeft, durfde ik naar de winkel om nieuwe vloerbedekking uit te gaan zoeken

  Wim Cramer
 • Tity Bentum

  Over de huishoudelijke taken die ik zelf niet meer kan uitvoeren, hoef ik me gelukkig geen zorgen meer te maken.

  Tity Bentum
 • Aly van der Helm

  Terwijl mijn huishoudelijke hulp stofzuigt, stof ik op mijn eigen tempo mijn kastjes en tafel af

  Aly van der Helm
 • Coby Habing

  Het geeft energie om iemand te helpen

  Coby Habing

Dit is AtHomeFirst

Bij AtHomeFirst werken professionele medewerkers Zij zijn niet alleen goed in schoonmaakondersteuning en het huishouden, maar ook in omgaan met mensen. Klusjes die u zelf nog kunt uitvoeren, doen ze samen met u. Wat u zelf niet meer kunt, nemen ze u uit handen. Daarnaast kan uw huishoudelijke hulp, in overleg met de coördinator van AtHomeFirst, met u zoeken naar een oplossing, wanneer u bijvoorbeeld niet zoveel sociale contacten hebt. Wij kunnen zo samen meer voor u betekenen! 

Dit maakt onze medewerkers bijzonder

 • Ze zijn oprecht geïnteresseerd in wat hun cliënten bezighoudt
 • Ze proberen vol enthousiasme hun cliënten te betrekken bij het huishouden
 • Ze signaleren eventuele problemen, zoals eenzaamheid of vergeetachtigheid

Herkent u zichzelf hierin? Kom bij ons werken!